Mittatilauksen tekeminen

Mittatilauksen tekeminen on helppoa! Sinun tulee vain kuivata haluamasi kukat ja lähettää ne minulle paluuviestissä ilmoittamaani osoitteeseen. Lisäksi sinun tulee kuvailla tai liittää linkki haluamasi kaltaisiin koruihin. Huomaathan, että kaikista koruista tulee täysin uniikit, sillä kaikki kasvit ovat omannäköisiään ja asettuvat epoksiin ennakoimattomalla tavalla. Kuittaan kukkalähetyksen saapuneeksi heti kun vastaanotan lähetyksen ja ilmoitan valmistusajan. Sitten voitkin vain odotella, että korut valmistuvat!

Ohjeet kukkien kuivaamiseen

1. Terälehtien prässäys
Irrottele terälehtiä runsaasti kukista, kun kukka on vielä hyvinvoivan näköinen. Ota esille kirja, jonka lehdet ovat huokoista, mutta tekstuuriltaan suhteellisen sileää paperia. Paperin tulee imeä kosteutta ja samalla silottaa kukat. Esimerkiksi talouspaperi jättää herkkiin terälehtiin talouspaperin kuviot. Asettele terälehtiä kirjan väliin ja laita kirja painumaan muutaman toisen kirjan alle noin viikoksi. Yleensä terälehdet kuivuvat siinä ajassa, orkideat tosin vaativat pidemmän ajan. Kun terälehdet ovat kuivuneet, voit kerätä ne minigrip-pussiin taikka muuhun hyväksi katsomaasi säilytysrasiaan.

2. Kukkien kuivaaminen omaan muotoonsa
Jos tahdot kukkien kuivuvan ns. 3D-muotoon, voit ripustaa kimpun tai yksittäisiä kukkia nauhasta roikkumaan. Kukat saattavat kuivua nätisti myös maljakossa (ilman vettä), mutta terälehdet saattavat valahtaa aivan auki. Tunnustelemalla huomaat, milloin kukat ovat täysin kuivuneet. Kuivuttuaan kukat voi säilöä missä tahansa rasiassa.

Ohjeet kukkien lähettämiseen

Pakkaa kukat niin, etteivät ne vaurioidu matkalla. Voit asettaa kukat joko matalaan pakasterasiaan, minigrip-pussiin tai mihin tahansa laatikkoon, joka suojaa kukkia osumilta. Edullisimmin posti kuljettaa alle 3cm paketit, joten matala rasia on siinä mielessä paras vaihtoehto. Ilmoitan sinulle lähetysosoitteen sähköpostitse, kun olet lähettänyt tilauksen tai alustavan kyselyn. Huom! Voit kysellä mitä tahansa mittatilaukseen liittyvää ennen sitovaa tilausta – vastaan kysymyksiin mielelläni!

Täyttämällä kaavakkeen voit lähettää mittatilauksen tai tiedustelun:

Nimi

Sähköposti

Viesti