Mittatilaukset

Eikö valikoimasta löydy juuri toivomasi kaltaista korua?
Onko sinulla tallessa kuivattuja kukkia ristiäisistä, valmistujaisista tai häistä?
Tai ovatko hääsi tai jokin muu merkkipäivä tulossa, ja haluaisit teettää kestävän muiston ihanasta päivästäsi?
True Bloom Jewelry auttaa sinua suunnittelemaan juuri sinunlaisesi mittatilauskorut!

Häät korvakorut harsokukka

Kerro sähköpostitse info@truebloomjewelry.com, millaiset korut haluaisit. Ideoita löydät esimerkiksi True Bloomin Instagram-tililtä taikka mittatilausgalleriasta. Voit myös kysellä jo varastosta löytyviä kukkia – värejä ja lajeja on useita. Kerron sähköpostitse ohjeet kukkien säilömiseen ja toimitukseen.

Korujen hintaan vaikuttaa korujen määrä, koko, käytetty metalli ja muoto. Pääsääntöisesti koruissa käytetään pohjoismaissa tuotettua 925-hopeaa, mutta erityispyynnöstä myös kultakorut onnistuu tehdä. Tällöin veloitetaan 50% summasta jo etukäteen. Yksikertaisimmat nappikorvakorut, joihin metallia ei tarvitse paljoa, hinta on 35e, kun taas pallokorusetin (korvakorut ja kaulakoru sterlinghopeasta) hinta on 150e johtuen työvaiheiden moninaisuudesta, työajan pituudesta ja käytetyistä materiaaleista. Tässä muutamia esimerkkitilauksia hintoineen:

Hopeakorvakorut hartsista ja harsokukista kukkakorut kukkaiskorut
Harsokukka pallokorvakorut, sterlinghopea, 80e
Ruusukaulakoru, sterlinghopea, 60e
Ruusukaulakoru, sterlinghopea, 60e
Ruusukorvakorut, sterlinghopea, 80e
Ruusukorvakorut, sterlinghopea, 80e

Mittatilausten toimitusaika vaihtelee viikosta kuukauteen. Toimitusaikaan vaikuttaa kukkien ja muiden materiaalien saatavuus, valettujen kerrosten määrä (korujen kovettumisajat ovat pitkiä) sekä jonon pituus. Odottaminen on kuitenkin ehdottomasti sen arvoista, sillä kun koru on kerran valmis, se ilahduttaa sinua vaikka koko ikäsi! Kerron sähköpostitse, millaisen ajan korujesi valmistus vie.

Tehdään yhdessä maailman kauneimmat korut!

Ohjeet ja lomake mittatilauksen tekemiseen löytyy täältä.