Tarina

True Bloom Jewelry

img_2041

Minulla on aina ollut erityinen suhde kukkiin. Rakastan retkiä puutarhoissa ja metsissä, ja mielestäni kukat tekevät kaikesta aina kauniimpaa. Jo lapsena tunsin suurta kiintymystä kaikkeen kukalliseen. Kun olin viisivuotias, äiti osti minulle hartaasti toivomani orvokkimekon, jota pidin siitä lähtien lähes joka päivä. Pohjolan pitkän talven vuoksi kesämekkokausi on kuitenkin hyvin lyhyt. Siksi olen iloinen, että löysin tavan ikuistaa pienen palan Suomen lyhyttä kesää ja säilöä sen koruihin kaikkien iloksi.

Olen vastikään valmistunut luokanopettajaksi Oulun yliopistosta. Kasvatustyön lisäksi minulla on kuitenkin tarve luoda jotain esteettistä ja omaa silmääni hivelevää. Korunteossa yhdistyy moni asia, joka tuo minulle iloa. Saan valokuvata, tavata ihmisiä ja uppoutua pikkutarkkaan työhön – ja tietysti nauttia luonnosta mitä ihanimmalla tavalla! True Bloom Jewelry on monialaisen osaamiseni ja kiinnostukseni kohtauspaikka.

Käytän koruissani aitoja kukan terälehtiä ja muita kasvinosia. Kasviosat kerään retkiltäni taikka käytän ystäviltäni saatuja kukkia. Kukkapaketit piristävät uskomattomalla tavalla! Kukkien värit ja muodot saan säilymään ekohartsin avulla. Hartsin kanssa työskentely on hidasta ja tarkkaa – yhden korun tekemiseen kuluu useita päiviä, ellei viikkoja, riippuen hartsikerrosten määrästä. Jokainen koru on yksitellen tehty ja on täten täysin uniikki. Löydät lisää tietoa koruista jokaisen korun omalta sivulta. Käytän tuotteissani pääsääntöisesti Pohjoismaissa tuotettuja metalliosia, jotta ne ovat varmasti kestäviä ja vapaita haitallisista metalleista. Samalla tuen lähituotantoa.

Teen mielelläni myös mittatilauksia. Esimerkiksi hääkimput ja valmistujaiskukat pystyn loihtimaan pysyviksi ja kauniiksi muistoesineiksi, joiden avulla voit muistaa tärkeät hetkesi aina pukiessasi koruja yllesi! Mittatilauksista veloitan saman hinnan kuin muistasin tekemistäni koruista. Ole rohkeasti yhteydessä, jos tahdot toimittaa minulle omia kukkiasi tai toivot minun tekevän omista materiaaleistani jotain tietynlaista!

Toivotan sinulle mukavia koruostoksia!

-Anriikka

PS. Lue myös Sampsa Veteläisen kirjoittama juttu minusta Omapaja-yrittäjänä täältä!